CONDICIONS D'ÚS


En compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, en Jaume Padrés Noguer l’informa que és el titular del lloc web WWW.CENTPEUS.CAT. D’acord amb l’exigència de l'article 10 de l’esmentada llei, en Jaume Padrés Noguer l’informa de les següents dades:
El titular d’aquesta pàgina web és en Jaume Padrés Noguer amb NIF 40314725A, amb domicili social al C/Oviedo, 46 17005 GIRONA. També es pot contactar amb el titular mitjançant el formulari de contacte d’aquesta pàgina web.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS
La navegació, accés i ús pel lloc web d'en Jaume Padrés Noguer confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des la navegació per les pàgines d'en Jaume Padrés Noguer, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web d'en Jaume Padrés Noguer proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte de la pàgina web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis creats per en Jaume Padrés Noguer per accedir a certs continguts o serveis oferts pel lloc web. També serà responsable de l'ús que doni a les claus d’accés que hagi obtingut omplint el formulari esmentat.

L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per en Jaume Padrés Noguer, contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT
En Jaume Padrés Noguer no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web i declaren que en cap cas procediran a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa.

Així mateix, tampoc garantiran la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

En Jaume Padrés Noguer declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que, als usuaris del seu lloc web, pugui derivar de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, en Jaume Padrés Noguer no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

MODIFICACIONS
En Jaume Padrés Noguer es reserva el dret a realitzar les modificacions que considerin oportunes, sense avís previ, en el contingut de les seva pàgina web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les seves condicions d’ús o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions es podran realitzar, a través del seu lloc web, de qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres de posteriors.

RESERVA DE GALETES
Veure la política de cookies per més informació.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informi de la recepció de galetes, podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al seu disc dur. No obstant, per l’accés al lloc web d'en Jaume Padrés Noguer no serà preceptiva la instal·lació de cookies.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen, per si o com cessionària, a l'adreça. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, serà d’aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la propietat intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web sense el consentiment exprés d'en Jaume Padrés Noguer.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
En Jaume Padrés Noguer es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que considerin oportunes per la utilització indeguda de la seva pàgina web i continguts o per l’incompliment de les presents condicions.

La relació entre l’usuari i en Jaume Padrés Noguer es regirà per la normativa espanyola vigent i seran competents per decidir sobre qualsevol controvèrsia que es pogués suscitar entre l’usuari i en Jaume Padrés Noguer, els jutjats o tribunals propis de la localitat de GIRONA.

NOTÍCIES

Sortides Centpeus 2024 (1a part)
Aquí teniu la primera part de la programació d'aquest any

Marmotes de biblioteca
Sinó podem caminar, alguna cosa hem de fer...

Els Centpeus signen el Manifest a favor dels Camins Vells
Si ets una entitat o associació adhereix-te al manifest!

Rebem un diploma dels Amics de Sant Aniol d'Aguja
Els Centpeus estem implicats amb la recuperació del refugi i de l'entorn de Sant Aniol


LES MILLORS FOTOS