OBJECTIU I PRIVACITAT

Un dels objectius principals d'aquest espai web és compartir informació i conaixement relacionat de manera directe o indirecte amb la muntanya (o la natura en general) i el senderisme (o activitats relacionades, com per exemple trèkking, escalada, caminades populars).

Entenem que aquest compartir no només vol dir compartir conaixement sinó que inclou també compartir material, converses, estones, vivènvies, records, amistat...

També volem recalcar que Els Centpeus no pretenen obtenir cap benefici lucratiu d'aquest espai web i no voldríem que ningú se n'aprofités per treure'n.

Demanem disculpes si alguna vegada es troben opinions personals que poden no coincidir amb el que algú pensa i també demanem disculpes per si alguna vegada ens hem saltat algun copyright o drets d'imatge, ja que creiem que una vegada expresada la finalitat d'aquest web queda clar que no ha sigut amb mala intenció.

Si algú considera que en aquest web hi ha alguna cosa incorrecte, li demanem que es posi en contacte amb nosaltres i ens ho expliqui. Feu-ho através de la secció de Contacta'ns.

NOTÍCIES

Sortides Centpeus 2024 (1a part)
Aquí teniu la primera part de la programació d'aquest any

Marmotes de biblioteca
Sinó podem caminar, alguna cosa hem de fer...

Els Centpeus signen el Manifest a favor dels Camins Vells
Si ets una entitat o associació adhereix-te al manifest!

Rebem un diploma dels Amics de Sant Aniol d'Aguja
Els Centpeus estem implicats amb la recuperació del refugi i de l'entorn de Sant Aniol


LES MILLORS FOTOS